Chytám s Mírou, piju s Mírou

Představení carp teamu

08.04.2014 22:30

Ahoj,
  Rubrika o nás je věnována představení a historii vzniku našeho carp teamu.
První myšlenka na zrození 3M carp teamu přišla na svět v roce 2012. Ač všichni 3 členové již dávno rybařili, na kaprařinu a systém chytání na boilies nás přivedli naši přátelé s Gregor carp teamu Kuba a Milan. Po chvilce přemlouvání vyraží můj táta a bratranec s Gregor carp teamem na Vrchotický rybník. Sbírají první zkušenosti a chytají první úlohy. O dalších 14 později už se k druhé rybářské výpravě přidávám i já, nejmladší člen carp teamu. Používáme ještě omezený počet nástrah, o všech způsobech chytání klasické kaprařiny se ještě učíme. Během zbytku léta vyrážíme ještě na další výpravy a právě v té době jsme si tento způsob chytání ohromě zamilovali.
  Rok 2013, byl druhým rokem našich výprav, začali jsme bát organizovanější, ovšem chyběl trošku čas na pořádné výpravy. Pomalu a zlehka jsme zlepšili úroveň vybavení a také počet nástrah a možností krmení. Opět nás často doprovází na výpravách Gregor carp team. Vyrážíme konečně i na jiný revír než Vrchotice a to na rybník Hrušov. V této sezoně chytáme zatím svoje nejvetší a nejtěžší úlovky a pomalu se stávámerybářskými "fanatiky" a vetšími znalci v oboru.
  Rok 2014, bude již naším 3 rokem fungování, řádně jsme zlepšili úroveň vybavení, nakoupili veliké množství nových nástraj, začali testovat návnady od paraznavijaku, pořídili jsme konečně týmová trika. Dokonce jsme zakoupili i bivak, pro vetzší pohodlí. Letos se chystáme více prostřídat a navštívit další rybníky v ČR. Budeme se snažit nachytat kapitální úlovky,držet si dobrou náladu a smysl pro humor (ten je pro rybařinu nutný), aktualizovat pravidelně náš blog a nachytat co nejvíce ryb.
Petrův zdar a mnoho úlovků přeje Mirek :-)