Chytám s Mírou, piju s Mírou

První rybařina 2014

08.04.2014 21:48

Ahoj,

  Rád bych vás poinformoval o našem letošním rybářském výletu v roce 2014. Vydali jsme se na rybník Hrušov (kousek od Brandýsa nad Labem), bylo to ve čtvrtek 20.3.2014. Díky mírné zimě jsme tedy mohli vyrazit na první ryby poměrně brzo, ikdyž na žádné nocování to ještě nebylo.Vyrazili jsme v redukovaném počtu, pouze dvou členů, ale byli jsme doplněni Kubou a MIlanem ze spřáteleného carp teamu.
Počasí nám přálo, tak jsme mohli vyzkoušet všechno možné nové vybavení, které jsme dostali od "Ježíška", a také nové druhy nástrah pro novou sezonu.
  Ačkoliv bylo hezky teplo a slunečno, tak nám Svatý Petr nedopřál tolik úlovků, jako naposledy na tomto rybníce (podzim 2013). Povedlo se nám dostat během cca. 10 hodin chytání na břeh pouze 3 rybky. Jednoho kapříka a dva vetší jesetery. Kolegové Kuba a MIlan přece jen chytili o pár rybek víc, tak jsme mohli výpravu prohlásit za pomněrně slušnou.
  Ještě krátce k nástahám, na jarní vody jsme předpokládali záběry na masové návnady a jim podobné, těch ovšem nepřišlo mnoho. Ani naše nejoblíbenější nástraha bolies Spiceman pikantní švestka nám nepřinesla moc velký úspěch. Nejlepší návnadou tedy jednoznačně byl Monstercrab ananas + obalovačka od firmy paraznavijaku.cz
  Díky za pozornost a rybám zdar
Mirek :-)